HAK i dalje hakiran, evo gdje se mogu dobiti informacije o prometu

Savjeti sudionicima u prometu uoči i tijekom uskršnjih blagdana
Photo Credit: PU Istarska

Stranice Hrvatskog autokluba www.hak.hr i dalje su hakirane, sve relevantne informacije o stanju u prometu građani mogu dobiti na stranicama www. revijahak .hr, a kako se u četvrtak navodi na na toj stranici promet prema moru, zbog blagdanskog produženog vikenda, je pojačan, javlja Poslovni

Za blagdan Tijelovo koji je dio građana spojilo s vikendom pojačan je promet prema moru, a povremeno ima zastoja i na dionicama gdje traju radovi.

Pojačan je promet na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, prema naplati Lučko u smjeru mora kolona je od čvora Buzin oko tri kilometra, a od čvora Zagreb zapad oko dva kilometra, objavljeno je na mrežnom portalu.

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 u tunelu Plasina u smjeru Dubrovnika vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Došlo je i do prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na kraku čvora Lučko u smjeru NP Lučko, te se i tamo vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Iz HAK-a podsjećaju i kako je danas za blagdan , od 14 do 23 sata, na snazi zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u priobalju.

Podsjećaju i da će večeras od 21 do 6 ujutro biti zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora u oba smjera.

Povremeno je pojačan putnički promet na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom, a teretnih vozila na izlasku na graničnim prijelazima Bajakovo (gdje je kolona duga tri kilometra) i Tovarnik.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide