I Lidl krenuo sa snižavanjem cijena

Čokolada, keksi, kava... Iz godine u godinu pakiranja sve manja
Photo credit: Canva

Lidlova marža nije rasla u odnosu na prošlu godinu.

Inicijativa Vlade i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja u skladu je s Lidlovom planiranom politikom snižavanja cijena koja je započela već 4. rujna, priopćio je u srijedu taj trgovački lanac. Piše: poslovni.hr

U tom lancu kažu da podržavaju inicijativu te da je Lidl “i prije Vladinog poziva na sastanak samoinicijativno krenuo sa snižavanjem cijena”.Kažu da je 4. rujna započela “posebna akcija u Lidlovim trgovinama” unutar koje će svaki tjedan određeni proizvodi biti sniženi 50 posto.

Dodaju da je od 11. rujna u Lidlu trajno do 33 posto snižen dio proizvoda iz redovne ponude.“Svaki tjedan Lidl će trajno snižavati cijene iz različitih kategorija proizvoda, kao što su osnovne živežne namirnice i druge”, kaže se u priopćenju.

Naglašava se da Lidlova marža nije rasla u odnosu na prošlu godinu, što je vidljivo iz javno dostupnih financijskih izvještaja te da uz to Lidl “neprestano ulaže u akcijske ponude”, kojima je tjedno zahvaćeno i do 300 proizvoda iz Lidlovog asortimana.

Od prvih pojava poremećaja na globalnim tržištima, Lidl Hrvatska ulaže iznimne napore kako bi amortizirao učinke poskupljenja na svoje krajnje kupce, tvrde u tom trgovačkom lancu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide