‘Iz Googlea kući, Hrvatsku vidim kao esport centar budućnosti’

Ovo su načini na koje vas mobitel prati
Photo Credit: Canva

Nikola Stolnik, direktor Good Game Globala, brzorastućeg esport producentskog startupa. 

Good Game strastveno zajedništvo proizašlo je iz volonterskog rada na esport događajima prije nego što je tvrtka osnovana. Sada smo jedna od rijetkih kompanija koja se full time bavi esportom, pružajući produkcijske usluge za esport cijeloj središnjoj Europi.

Uz petogodišnji konstantni rast i stalna ulaganja u razvoj softvereskih rješenja za esport, planiramo testirati granice industrije esporta koja se još razvija, s posebnim fokusom na transformaciji Hrvatske u esport centar budućnosti, kaže Nikola Stolnik, osnivač i direktor tvrtke Good Game Global, međunarodne esportske platforme i jedine hrvatske kompanije koja se bavi organizacijom esport događaja.

Kao mladi poduzetnik zbog strasti prema videoigrama napustio je direktorsku poziciju jedne od najbolje stojećih firmi u Hrvatskoj, a sudeći prema proboju esporta u regiji, potez i nije bio tako lud. Vrativši se iz irskog Googlea, stekao je veliko iskustvo upravljajući marketinškim odjelima vodećih hrvatskih IT tvrtki, a 2016. kreće u realizaciju Good Game Globala koji osim esport turnira, protekle dvije godine organizira startup event Good Game Liftoff na kojem se nagrađuju inovativni projekti.

Good Game Global svojevrsni je startup i jedna od najozbiljnijih esport inicijativa na našim prostorima koja je okupila naše poznate IT tvrtke u esportu. Kao jednoj od najbrže rastućih esport organizacija u Europi, specijalnost joj je organizacija CS:GO natjecanja, profesionalnih PUBG liga u srednjoj i istočnoj Europi, kao i prestižnog Fifa 21 natjecanja za područje Hrvatske – Hrvatski Telekom e-Lige. Iza njih je već više od 50 natjecanja, a kroz svoje su live streamove ostvarili već više od dva milijuna pregleda, gdje možete pročitati cijeli članak.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide