Jedan dio Hrvatske postao je hit-destinacija za domaće i strane goste

Gorski kotar domaćim gostima postao nezaobilazna cjelogodišnja destinacija

“Polako nam se puni i 9 mjesec što nas je pozitivno iznenadilo i vidljiva je još jedna zanimljiva promjena, produljio se broj noćenja. Umjesto dva, tri dana gosti sada ostaju deset, petnaest dana, što je pozitivno”, rekla je privatna iznajmljivačica Ena Vlahović. 

Gorski kotar je iz godine u godinu za turiste sve atraktivnija destinacija. Od početka godine bilježi stalan rast broja dolazaka i noćenja. Uz domaće turiste ljepote tog kraja sve više prepoznaju i strani gosti, prenosi Poslovni

Aduti – prirodne ljepote i aktivan odmor

Destinacija koju vole domaći i stranci pa ne iznenađuje stalan rast smještajnih kapaciteta. Ali onog visoke kategorije. “Polako nam se puni i 9 mjesec što nas je pozitivno iznenadilo i vidljiva je još jedna zanimljiva promjena, produljio se broj noćenja. Umjesto dva, tri dana gosti sada ostaju deset, petnaest dana, što je pozitivno”, rekla je privatna iznajmljivačica Ena Vlahović.

Prirodne ljepote i aktivan odmor – neki su od aduta u lepezi turističkih proizvoda.

“Prednost je što tu boravimo, a možemo vidjeti i more i Gorski kotar i šume i jezera, rijeke. Prvi put smo ovdje, ali vratit ćemo se opet”, kazala je Tena, Đurđevac.

Ravnodušnima ne ostavlja ni goranska gastronomija. “Pobjegli smo iz pretople Pule u ovaj predivni Gorski kotar gdje je hladnije, sve zeleno, malo drugačije, hrana je odlična, mi smo jako zadovoljni”, poručila je Sabina, Pula.

Gorski kotar čeka na daljnja ulaganja. Pod okriljem Nacionalnog plana oporavka i otpornosti prijavljeni su sportsko-turistički projekti vrijedni oko 20 milijuna eura.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide