Jedna tvrtka platit će vam da vlakom putujete Europom! Prijaviti se mogu svi stariji od 18

Photo Credit: Canva

Putovanja vlakom jedan su od najvećih trendova u ovoj godini. Fotografije i videi ljudi na željezničkim rutama imaju na milijune pregleda, oznaka #TrainTravel na Tik Toku ima oko 155 milijuna pregleda, a #InterRail je na toj društvenoj mreži već pretraživalo 265 milijuna ljudi, donosi Putni Kofer

I sve to prije ulaska u najprometniju ljetnu sezonu! Besplatna putovanja vlakom po Europi dosad su bila rezervirana za mlade do 26 godina, no nisu bile plaćene naknade i nije se, naravno, za to dobivala plaća. Sada je jedna kompanija odlučila organizirati plaćeno testiranje noćnih linija u Europi, a prijaviti se mogu svi stariji od 18 godina.

ODABRANI KANDIDAT ISPROBAVAT ĆE NOĆNE LINIJE PO EUROPI
Svjesna ovog uzleta održivog putovanja vlakom, tvrtka Radical Storage odlučila je testirati neke od željezničkih linija, posebno one noćne na kojima se može i odspavati. Zato natječajem traže osobu koja će isprobavati noćne željezničke linije po kontinentu, svi troškovi će biti podmireni, a odabrana osoba primit će i naknadu od 575 eura. Ovog ljeta tako možete doslovno biti plaćeni za putovanje Europom i spavanje u vlakovima!

TESTER NOĆNIH VLAKOVA MORA PISATI SVOJA ZAPAŽANJA I FOTOGRAFIRATI ISKUSTVO
Tester noćnih vlakova morat će recenzirati vožnje i prenositi svoje iskustvo. Pisat će o svakom vlaku i ruti koju je prošao, fotografirati i snimati video priloge iz vlakova i prenositi drugima svoja zapažanja. Tvrtka Radical Storage odabranom će kandidatu kupiti Interrail propusnicu za europske vlakove, osigurati mjesec dana besplatnog korištenja svojih boksova za prtljagu, a platit će mu i naknadu za sav trud honorarom od 575 eura. Dakle, nakon što ujutro vlak stigne na odredište, osoba će biti slobodna da istražuje destinaciju i radi što god želi!

CILJ JE STVORITI SADRŽAJ KOJI ĆE POMOĆI DRUGIM PUTNICIMA
U natječaju koji je tvrtka objavila navode se pogodnosti, kao i zahtjevi ovog radnog mjesta. Osoba mora biti avanturističkog duha, voljna istraživati i otvorena prema novim iskustvima. Minimalna dob je 18 godina, a prethodna iskustva u putovanjima vlakom neće biti ključni pri odabiru. “Idealan kandidat mora biti u stanju pokazati nama i našim čitateljima stvarno iskustvo vožnje noćnim vlakom, te otkriti drugima isplati li se uzeti isprobane linije u obzir na sljedećem putovanju,” navodi se u natječaju.

UVJET SU I ORGANIZACIJSKE SPOSOBNOSTI, OSOBA ĆE SAMA RADITI PLAN PUTA
Kandidati moraju odlično pisati engleskim jezikom jer će morati pripremati blogove za Radical Storage. Ocjenjivat će stavke kao što su kvaliteta sna u vlaku, samo iskustvo, kakvo je osoblje, dodatni sadržaji, uređenost vlaka… Fotografije koje će napraviti moraju biti atraktivne i kvalitetne, no tvrtka navodi da će biti dovoljne one napravljene pametnim telefonom. Važne su i dobre organizacijske vještine jer će odabrana osoba sama planirati svoju rutu i raditi rezervacije za vlakove.

PRIJAVE TRAJU DO 5. SRPNJA, EVO KAKO ISPUNITI PRIJAVNICU
Zauzvrat, dobit će besplatan InterRail Pass za do sedam vožnji, plaćene naknade za do pet noćnih vožnji po vlastitom izboru, mjesec dana besplatnog korištenja boksova za prtljagu Radical Storage, te naknadu od 575 eura. Prijave traju do 5. srpnja, a putovanja treba realizirati od srpnja 2023. do siječnja 2024. godine. Obrazac za prijavu pronađite na stranicama Radical Storagea i sretno!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide