Medvjed na autocesti A6 između Delnica i Ravne Gore, vozi se usporeno

Photo credit: PU Istarska

NA AUTOCESTI A6 između Delnica i Ravne Gore u smjeru Zagreba, uočen je medvjed i vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat, a na A3 kod odmorišta Dragalić u smjeru Bregane uočen je pas, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog prometne nesreće između čvorova Delnice i Vrata unutar zone radova na vijaduktu Golubinjak za sav promet zatvoren je kolnik u smjeru Rijeke. Vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Zagreba i to po dva kolnička traka u smjeru Zagreba i po jednom u smjeru Rijeke uz ograničenje brzine 40 km na sat. Prenosi: index.hr

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je za autobuse na kat, vozila s priključnim vozilima i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zbog vjetra na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Bristovac vozi se uz ograničenje brzine na 40 km na sat. Promet osobnih vozila povremeno je pojačan na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom, u oba smjera. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide