Plava laguna prodala je danas riječki hotel Bonavia za 8,1 milijun eura, evo tko su novi vlasnici

Photo Credit : google maps

Hotel „Bonavia“ jedan je od prvih hotela otvorenih u Rijeci, koji je započeo je sa radom 1876. godine, prvo kao oštarija, a tek kasnije kao hotel.

Čini se da su novi vlasnici riječkih hotela Jadran preuzeli i Bonaviu, prenosi: poslovni.hr

Plava laguna prodala je danas riječki hotel Bonavia za 8,1 milijun eura, potpisavši kupoprodajni ugovor s tvrtkom Bonavia Rijeka. Kako kažu u Plavoj laguni, dovršetak transakcije planiran je za studeni ove godine, a zaključenjem transakcije će kupac preuzeti ugovore o radu svih zaposlenih u hotelu. Kako stoji u sudskom registru, tvrtka Bonavia Rijeka u vlasništvu je tvrtke Apretil Limited registrirane na Cipru. Hotel je bio u sastavu Plave laguna zadnjih 10 godina, kupili su ga od Gorana Štroka koji je bio vlasnik od sredine 90-ih.

Također, kao zastupnik tvrtke navodi se Nimrod Bouchman, koji je inace predsjednik uprave hotela Jadran Rijeka, kojeg je lani preuzeo ulagač iz Izraela, Brown Hotels Grupe. Ova kompanija inače posluje i u Njemačkoj, Cipru, Grčkoj i u Izraelu.

Hotel „Bonavia“ jedan je od prvih hotela otvorenih u Rijeci, koji je započeo je sa radom 1876. godine, prvo kao oštarija, a tek kasnije kao hotel.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide