Predstavili se kao policajci i starici ukrali nekoliko milijuna kuna

Predstavili se kao policajci i starici ukrali nekoliko milijuna kuna
Photo Credit: Canva

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 29-godišnjakom te jednom nepoznatom muškom osobom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Razbojništvo”, piše 24sata

Naime, sumnja se da su se osumnjičeni po prethodnom međusobnom dogovoru, u četvrtak, 13. siječnja oko 11 sati, osobnim automobilom dovezli u zonu Ulice Republike Austrije da bi potom 27-godišnji vozač ostao čekati u vozilu dok su se 29-godišnjak i zasad nepoznati muškarac uputili do stana 76-godišnjakinje.

Lažno su se predstavili kao policijski službenici nakon čega ih je žena pustila u stan. Razgovarali su s starijom ženom i njezinom kćerkom o prijašnjim događajima da bi potom od 76-godišnjakinje zatražili novac na uvid.

Kada im je starica pokazala gdje se nalazi novac zasad nepoznati muškarac ga je zgrabio i uputio joj prijetnje, što je kod nje izazvalo strah za vlastiti život kao i za život njezine obitelji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnjak i 29-godišnjak su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku , a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, dok se za nepoznatim muškarcem intenzivno traga.

Nastala materijalna šteta iznosi nekoliko milijuna kuna.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide