Švedska manekenka umislila da je hrvatski otok njezin

Švedska manekenka umislila da je hrvatski otok njezin
Photo Credit: Šibenski portal

Isabella Viola Lindblom, rođena 1991. godine u Gothenburgu u Švedskoj, svjetski model s popriličnom zaradom, već više od mjesec dana boravi na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice. Mještani dobro znaju za ovu situaciju i među njima se već proširila priča o ‘puknutoj’ bogatoj Šveđanki koja si utvara da je otok Jaz njezin i rastjeruje sve posjetitelje. S druge strane koristi i plaća usluge onima koji joj čamcima prevoze različite stvari na otok, a navodno je tamo naselila i kokoši, piše Šibenski portal

Šveđanka na neki način uživa i zaštitu pojedinaca koji u njezinom bogatstvu i potrebnim uslugama vide osobnu korist. Kuće na otoku nema, kažu da spava u mreži razapetoj među stablima te da je naručila i šator.

Kako saznajemo sa slučajem Šveđanke koja živi na pustom otoku upoznati su u Lučkoj kapetaniji i komunalnom redarstvu Općine Rogoznica, a intervenirala je i policija.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide
U sklopu 50. obljetnice Udruženja obrtnika Buzet koja je obilježena 04.lipnja 2022.g. u Buzetu, podijeljena su priznanja Obrtničke komore Istarske županije. Obrtnička komora Istarske županije jednom godišnje nagrađuje obrtnike, ostale pojedince ili institucije koje su se istaknule u radu komorskog sustava ili surađivale s njim, koje su doprinijele razvoju strukovnog obrazovanja ili se istaknule stručnim, humanitarnim, solidarnim ili drugim aktivnostima. Dan Obrtničke komore Istarske županije obilježava se 30. ožujka, ali, s obzirom na zdravstvenu situaciju, ove godine taj dan nije svečano obilježen. Koristimo priliku 50. obljetnice osnutka Udruženja obrtnika Buzet kako bismo na primjeren način odali priznanje onima koji su ga zaslužili. Zahvalnica Obrtničke komore Istarske županije dodjeljuje se pojedincu ili pravnoj osobi koja uspješno surađuje s obrtničkim komorskim sustavom, kao i za doprinos na polju solidarnosti u obrtništvu i humanitarnim aktivnostima.