Upoznajte nove potpore za zapošljavanje i pripravništvo

Upoznajte nove potpore za zapošljavanje i pripravništvo
ilustracija

Upoznajte nove mjere aktivne politike zapošljavanja, uključujući potpore za zapošljavanje i pripravništvo

Umag se sprema za značajnu priliku koja će svim zainteresiranim poslodavcima omogućiti da se iz prve ruke upoznaju s novim mjerama aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu. Ovaj događaj, koji se održava u ponedjeljak, 22. travnja, u Vijećnici Grada Umaga, pruža savršenu platformu za dobivanje svih potrebnih informacija o potporama koje su na raspolaganju, uključujući potpore za zapošljavanje i pripravništvo s naglaskom na zelena i digitalna radna mjesta, potpore za samozapošljavanje, mjere usavršavanja i osposobljavanja na radnom mjestu, te stjecanje kompetencija putem vaučera.

Tko stoji iza organizacije?

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Pula, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije, te Udruženjem obrtnika iz Buzeta, Labina, Pazina, Poreča, Pule, Rovinja i Umaga, udružio je snage kako bi zajedno pripremili temelj za budućnost zapošljavanja u regiji. Osim navedenih, u organizaciju su uključena i ostala lokalna udruženja, što dodatno naglašava zajednički cilj i važnost ovog događaja.

Zašto sudjelovati?

Svi sudionici imat će priliku direktno postaviti pitanja i razjasniti nejasnoće vezane za primjenu i korištenje potpora. Ovo je izvrsna prilika za sve koji traže konkretne odgovore i žele iskoristiti dostupne resurse za unapređenje svojeg poslovanja. Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje detaljno će predstaviti sve dostupne mjere, pružajući ključne informacije koje će pomoći u razvoju i prilagodbi vašeg poslovanja novim tržišnim izazovima.

Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i pridružite nam se na adresi ulica Giuseppea Garibaldia 6, s početkom u 10:30 sati. Očekuje vas okupljanje koje može značajno doprinijeti razvoju vašeg poslovanja i pridonijeti boljem razumijevanju dostupnih mjera koje podupiru zapošljavanje u našoj regiji.

Za sve dodatne informacije, obratite se na e-mail hzz.pula@hzz.hr. Vidimo se u Umagu – ne propustite priliku za nove poslovne korake u 2024. godini!

Vezani dokument:
Poziv Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide