Zagrebačka pivovara kreće s distribucijom najpoznatijeg brenda piva na svijetu

Zagrebačka pivovara kreće s distribucijom najpoznatijeg brenda piva na svijetu
Photo Credit: Unsplash

Diageo, vodeća svjetska kompanija vrhunskih pića, proizvođač Johnnie Walkera, Smirnoffa i Guinnessa, najavila je partnerstvo sa Zagrebačkom pivovarom, članicom Molson Coors Beverage Company, za distribuciju Diageovog pivskog portfelja u Hrvatskoj počevši od 1. siječnja sljedeće godine. Za Diageo, strateško partnerstvo s Molson Coorsom pomoći će brendovima Guinnessa i Kilkennyja da se još brže plasiraju na tržišta uz snažnu prisutnost distribucijskih kanala Zagrebačke pivovare u Hrvatskoj, piše Poslovni.hr

Sergey Yeskov, izvršni direktor Molson Coors Beverage Company za središnju i istočnu Europu, rekao je da žele proširiti svoj portfelj koji im omogućava ponudu premium brendova. Također žele pronaći partnere s istim vrijednostima kao Molson Coors, a koje su, kako je istaknuo, “ukorijenjene u kvaliteti, izradi i baštini”.

Guinness je tamni irski stout nastao u pivovari Arthura Guinnessa na St. James’s Gateu, u Dublinu 1759. godine. Jedan je od najuspješnijih svjetskih alkoholnih brendova koji se proizvodi u gotovo 50 zemalja, a dostupan je u više od 120 zemalja. Kilkenny je irsko ale pivo proizvođača Guinnessa, koji potječe iz Kilkennyja u Irskoj.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
05/12/2021, 09:27
Umag
 

Oblačno
10°C
Subjektivno: 8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 93%
Brzina vjetra: 11 km/h JI
Naleti vjetra: 11 km/h
Izlazak sunca: 07:30
Zalazak sunca: 16:23