100 Milja Istre: Mladić na cilju dočekao djevojku i zaprosio je

Photo Credit: Glas Istre

ROMANTIČNA ZAVRŠNICA “100 MILJA ISTRE”: Mladić iz Umaga na cilju dočekao svoju djevojku koja je istrčala 128 kilometara i ZAPROSIO JE! 

Nakon 27 sati i 37 minuta utrke od Lovrana do Umaga, mladu je Ketrin Velić na cilju staze dočekao s prstenom i šampanjcem odabranik njenog srca, Kristijan Martinčić. On je istrčao dionicu od 20 kilometara, piše Glas Istre.

Stigla je do cilja kultne istarske utrke “100 milja Istre” nakon 27 sati 37 minuta i 39 sekundi, uspješno završila “Blue” (plavu) utrku na 128 kilometara i izrekla sudbonosno “Da” svojem odabraniku Kristijanu Martinčiću.

Riječ je o Ketrin Velić, sudionici brojnih natjecanja, u trčanju i bicikliranju, koja se i ove godine, treći put, pridružila istarskoj grupi trkača i ovaj put, kako sama kaže “po redu”, odradila utrku od 128 kilometara s 5.075 metara visinske razlike, otrčavši dionicu od Lovrana do svog Umaga, koji je proteklog vikenda bio centar okupljanja trail trkača iz cijelog svijeta.

I Kristijan Martinčić, također sportaš, ovaj je put odradio svoju prvu utrku na “100 milja Istre” i to “White” (bijelu) stazu u dužini od 20 kilometara, ali sa startom tek u nedjelju, što je bilo nužno kako bi Ketrin, koja je startala u petak navečer, dočekao u cilju.

Naime, na kraju utrke, svi trkači koji su prošli ciljnu ravninu u Umagu, volonteri su dočekali s medaljama unikatnog dizajna, što je i tradicija koju “100 milja Istre” održava već godinama. No, Ketrin je dočekao i Kristijan, i to s prstenom koji je ona s velikim osmijehom i prihvatila, a našla se prigodno i boca šampanjca kojim je ovaj sretan i važan trenutak u životu ovih mladih ljudi i “zaliven”.

Vijest se vrlo brzo proširila ciljem te su svi s nestrpljenjem čekali njezin dolazak. Kako je ovo bio jedinstveni događaj, ubrzo je uslijedilo veliko veselje svih prisutnih koji su Ketrin i Kristijana pljeskom ispratili u njihov budući zajednički život.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
29/09/2021, 03:17
Umag
 

Djelimično oblačno
16°C
Subjektivno: 15°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vjetra: 7 km/h IJI
Naleti vjetra: 7 km/h
Izlazak sunca: 07:02
Zalazak sunca: 18:50