Detalji tragedije u Istri: Djevojčici nisu uspjeli pomoći

Ph oto credit: Screenshot Dnevnik

Istarska policija zaprimila je oko 6:05 dojavu hitne medicinske pomoći da je u Medulinu potrebna liječnička pomoć djetetu. Unatoč naporima zdravstvenih djelatnika, na mjestu događaja dijete je preminulo te je prevezeno u pulsku bolnicu radi obavljanja obdukcije, donosi Dnevnik

Kako doznajemo, riječ je o turistima iz Češke koji su odsjeli u apartmanu, a pomoć su zatražili za djevojčicu od pet godina.

Prema dosadašnjim informacijama, djevojčica se još tijekom večeri nije osjećala dobro te je sinoć pregledana u Hitnoj pedijatrijskoj ambulanti OB-a Pula, potvrdili su iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije. Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti djevojčice.

Tatjana Čemerikić, v. d. ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu otkrila je kako je u 5:55 stigao poziv da 4,5-godišnja djevojčica ne diše. “Tim Hitne medicinske službe – liječnik, medicinski tehničar i vozač – krenuo je odmah po dojavi i u 6:04 bili su na mjestu intervencije”

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide