Gradonačelnik Vižintin uz prigodni referat i video uradak prezentirao što je sve učinjeno u Bujama

Buje: Kreće program revitalizacije grada
Photo Credit: coloursofistria.com

U Bujama odražana je svečana sjednica Grada Buja na kojoj se odazvao veliki broj uvaženih gostiju. 

Program je započeo uz glazbeni program. Isti se odvijao u više djelova i navrata, a uključivao je nastup vokalne skupine OŠ Mate Balote i Talijanske osnovne škole Buje te limene glazba Zajednice Talijana Buje, piše Naša Bujština.

Za govornicom prvi je pristupio predsjednik Gradskog vijeća Grada Buja, Franko Gergorić koji je prisutnima uputio prigodne riječi (vidi članak).

Osim njega, s govornice su se prisutnima obratili čelnik talijanske općine Trezzano sul Naviglio Fabio Bottero, saborska zastupnica Katarina Nemet, dožupanica Jessica Acquavita, župan Boris Miletić, izaslanica predsjednika Vlade RH Monika Udovičić i izaslanik predsjednika RH Vili Bassanese. Navedeni su uputili čestitke, a ujedno pohvalili pojedine projekte kao i cijelokupni smjer razvoja u kojem ide Grad Buje.

Najduže izlaganje je bilo gradonačelnika Vižintina koji je predstavio razne projekte koji su realizirani ili su u fazi realizacije. Za to navedeno se poslužio prigodnim referatom i video uratkom, koji je još zornije prikazao sve što je učinjeno.

OVDJEmožete pročitati gradonačelnikov govor.

 

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide