Hrvatska ima tri vrhunska aquaparka, a dva su u Istri

Bez obzira radi li se o tematskom, vodenom, zabavnom ili edukativnom parku, potražnja gostiju za sadržajima i zabavom koja se ne svodi samo na more i sunce sve je veća. 

U Europi posluje 300 parkova, koje godišnje posjeti 163 milijuna posjetitelja i koji ukupno uprihoduju 6 milijardi dolara. Hrvatska se obala može pohvaliti s tri vrhunska parka koji su se ponudom i kvalitetom pozicionirali vrlo visoko i u europskim i u svjetskim okvirima, donosi HR turizam.

Aquapark Istralandia

Lani je TripAdvisorov Travellers‘ Choice – najvažniji internetski portal za ocjene izvrsnosti kvalitete u svijetu – potvrdio da je vodeni park Istralandia 3. najbolji europski vodeni park, dok je u svjetskoj konkurenciji zauzeo respektabilno 5. mjesto.

Ovaj se vodeni svijet smjestio u Novoj Vasi na površini od 81.000 m², sa 5.500 m² vodene površine i 23 veličanstvene atrakcije, te najvećim bazenom na valove na Sredozemlju, površine 2.500 m².
Aquapark Istralandia osmišljen je za cjelodnevni boravak i nudi pregršt iznenađenja za odrasle i mališane uz obilje emocija i fantastičnih doživljaja.

Aquacolors Aquapark Poreč

Aquacolors Poreč je najveći hrvatski adrenalinski vodeni park, te jedan od najmodernijih u Europi. Na površini većoj od 120.000 m² nudi niz fantastičnih atrakcija – 13 velikih adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, sporu rijeku dugu 500 metara i najveći vodeni bar u ovom dijelu Europe.

Vodeći svjetski distributer bazena i opreme za bazene SCP Distributors LLC dodijelio je aquaparku Aquacolors iz Poreča najprestižniju svjetsku nagradu u bazenskoj i wellness industriji proglasivši ga najboljim europskim projektom 2019. godine.

Fun Park Biograd

Fun Park Biograd prvi je i jedini tematski zabavni park u Hrvatskoj. Građen je po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave i najveća je investicija u industriji zabave na ovim prostorima. Jedinstvenost parka je poslovni koncept koji se već desetljećima uspješno dokazuje na daleko razvijenijim tržištima diljem svijeta, a to je kombinacija adrenalinskih vožnji i zabave za djecu na jednom mjestu.

Posjetiteljima parka na jednom se mjestu nude brojne atrakcije podijeljene u tri tematske cjeline: Gusarski grad, Svemir i Divlji zapad. Za svoju ponudu zabave Fun Park Biograd dobio je 2019. nagra„Golden Pony” – svojevrsnog Oscara u sektoru zabavnih parkova kojeg dodjeljuje stručni međunarodni magazin Games & Parks Industry.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide