Istra: pregledom lokacija pravosudnih tijela nisu pronađene eksplozivne naprave

Ozlijeđen muškarac u Umagu
Photo Credit: PU Istarska

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici kako bi provjerili istinitost dojava i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti. 

Policijska uprava istarska zaprimila je tijekom jutra više anonimnih dojavama o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela. Na lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti, javlja PU Istarska.

Pregledom svih lokacija – u Labinu, Poreču, Puli, Pazinu i Bujama – nisu potvrđeni navodi o eksplozivnim napravama.

Anonimne dojave o navodnim eksplozivnim napravama postavljenim u objektima pravosudnih tijela, proširile su se tijekom dana i na trgovačke centre diljem Hrvatske pa je tako zaprimljena i jedna dojava za trgovački centar u Puli. Obavljenim pregledom ni u ovom slučaju nisu pronađeni nikakavi sumnjivi predmeti.

Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama zaprimljene su i na području drugih policijskih uprava te građane ovom prilikom podsjećamo na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide