Kabaretska hit predstava Cabaret „Esprit de Paris“ u novigradskom CMIK-u

Istarska publika imat će 7. svibnja od 20 sati ekskluzivnu priliku uživati u jedinstvenom kabaretskom showu, koji je do sada bio rezerviran samo za posjetitelje zagrebačkog Kluba Kontesa kazališta Komedija. Riječ je o kabaretskoj hit predstavi Cabaret „Esprit de Paris“ by Miro Ungar, koja će u Novigrad i ovdašnji CMIK, Centar za manifestacije i kulturu, nakratko donijeti šarm i duh Pariza, u režiji ovog našeg poznatog glazbenika i showmana. 

Dođete li 7. svibnja u novigradski CMIK uvjerit ćete se zašto je zagrebački klub Kontesa svake subote rasprodan tjednima unaprijed, a svakako ćete se i vrhunski zabaviti uz 15-eročlani ansambl plesačica, pjevačica, artista i stand up komičara. Bit će to prava prilika da doživite „Grad Svjetla“ na njihov jedinstven način te da osjetite pravi duh Pariza!

Ulaznice u pretprodaji potražite online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije bilo koje predstave ili kino-projekcije koje se tijekom travnja i početka svibnja održavaju u CMIK-u. Na dan predstave 7. svibnja ulaznice ćete – bude li ih još uvijek bilo – moći kupiti na blagajni CMIK-a od 19 sati. 

Stoga požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide