Kreću pripreme za novo izdanje utrke Novigrad Cittanova RUN

Photo Credit: Pixabay

Krenule su pripreme za novo izdanje omiljene novigradske utrke – Novigrad Cittanova RUN, koja će ove godine, točnije u nedjelju 3. prosinca, okupiti sve ljubitelje trčanja i dobre zabave ispred hotela Aminess Maestral u Novigradu. Prijave za utrku zatvaraju se 19. studenoga, a pretprijave i kotizacije za utrku moguće je osigurati na internetskoj stranici GoAdria ili na sam dan utrke ispred hotela.

I ove će godine svi zaljubljenici u trčanje, bilo rekreativci, profesionalci ili djeca, pronaći utrku za sebe, piše: Coloursofistria

Organizatori su pripremili različite trkačke discipline kako bi svi mogli pronaći onu idealnu. Uz najzahtjevniji polumaraton (21 km) tu su individualne utrke na 5 i 10 km, a za one najmlađe bit će organizirane FUN RUN utrke na 200 i 500 metara.

Djeca od 6 do 8 godina trče utrke na 200 metara, dok će djeca od 8 do 10 godina trčati utrku na 500 metara.Po rasporedu mlađi uzrasti nastupaju prvi, a nakon njih slijede utrke na 5 i 10 kilometara te polumaratonska utrka od 21 kilometar. Polumaratonci startaju zajedno s natjecateljima utrke na 5 km i 10 km te se zatim odvajaju i nastavljaju utrku rutom kroz novigradsku šetnicu, rivu, starogradsku jezgru, naselje Mareda i Aminess Maravea Camping Resort sve do naselja Dajla i natrag. Trkači će tako imati priliku trčati živopisnim i šarenim ulicama grada, uz more, pa i pored maslinika i vinograda – što će vjerujemo mnogima pomoći da lakše istrče odabrane rute.

Kao i svake godine za sve sudionike pripremljeni su bogati startni paketi, sama prijava na utrku uključuje poklon, startni broj, piće na okrepnim stanicama, ručak i piće nakon utrke, a tu je dežurstvo medicinske službe kako bi se svi trkači osjećali sigurnima. Pobjednike u svim trkačkim disciplinama očekuju vrijedne nagrade kao što su vikend u Aminess objektu po izboru za 2 osobe s uslugom polupansiona, ručak za 2 osobe u restoranu Ventola u hotelu Aminess Maestral te brojni poklon paketi.

Na dan utrke vrijedit će posebna regulacija prometa, a ispred prve skupine natjecatelja bit će osigurana biciklistička pratnja. Podsjećamo, kotizaciju za utrku trkači mogu uplatiti isključivo online putem internetske stranice www.goadria.com ili na sam dan utrke do 10:00 sati na startu.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide