Marijan iz LJNS: 'Osjećam se kao da sam dobio na lutriji'

Marijan iz LJNS: 'Osjećam se kao da sam dobio na lutriji'
Marijan iz LJNS: 'Osjećam se kao da sam dobio na lutriji'

U posljednjim epizodama showa Ljubav je na selu gledatelji su saznali da su se Marijan Cerovac iz Buzeta i Tajlanđanka Patty vjenčali, da uživaju zajedno, a tim povodom 24sata je kontaktirao farmera, koji je potvrdio da su presretni. 

– Lijepo nam je, ne može bolje. Osjećam se kao da sam dobio na lutriji! Dobro se slažemo. Nije bilo dosad nikakve svađe. Mi sve što imamo pričati riješimo odmah. Nema nesuglasica. Sve radimo skupa – veselo je rekao za taj list.

S Tajlanđankom se vjenčao još krajem listopada 2020. i doveo je u svoju kuću u Buzet u Istru. Upoznala ga je sa svojom kćeri Ganyakorn Madarat, koja je ostala u Tajlandu. Uz nju ima i sina. Obitelj se često čuje preko videopoziva.

– Marijan voli ljubiti mamu u glavu dok pričamo – našalila se njezina kći. Patty joj je poručila da joj jako nedostaje ovdje u Hrvatskoj. Upitali smo Marijana je li upoznao Pattynu kći i hoće li možda ona doći u Hrvatsku ili će on i Patty otići u Tajland, ali rekao nam je kako će se uskoro upoznati.

– Pričamo samo preko telefona i videopoziva. Njezina kći je jako ljubazna, sin također. On ima restoran u Tajlandu, a kći studira psihijatriju. A što se tiče njihova dolaska, mislim da će se to uskoro i dogoditi, čim mjere dopuste i pandemija se smiri. Doći će nas posjetiti sigurno – otkrio je Cerovac.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide