MK Group donira vrtiće u Hrvatskoj: U okviru projekta „Podrška obitelji“ Gradu Umagu dodijeljeno 40.000 eura

U četvrtak, 20. travnja 2023. godine, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Belušić primili su donaciju u iznosu od 40.000,00 eura namijenjenih našim najmlađim sugrađanima, točnije polaznicima umaških vrtića. 

Kroz program društvene odgovornosti „Podrška obitelji“, a u okviru 40 godina uspješnog poslovanja, tvrtka MK Group ove je godine izdvojila 600.000 eura za vrtiće u regiji, a za Hrvatsku je bio namijenjen ukupni iznos od 160.000 eura.

„U svim zajednicama u kojima poslujemo, doprinosimo unapređenju uvjeta u kojima djeca odrastaju, obrazuju se i razvijaju. Briga o najmlađima je ulaganje u budućnost, a MK Group upravo uz slogan „Slavimo budućnost“ obilježava jubilarnih 40 godina rada i organizira niz društveno odgovornih aktivnosti ukupne vrijednosti 1 milijun eura. Ovogodišnje donacije u sklopu regionalnog programa „Podrška obitelji” namijenili smo vrtićima, a konkretno za hrvatske vrtiće izdvojili smo iznos od 160.000 eura“, izjavio je Mihailo Janković, generalni direktor MK Group-e.

Gradonačelnik Bassanese zahvalio je donatoru te istaknuo kako „biti društveno odgovoran znači biti dio zajednice u kojoj svakodnevno stvaraš i rasteš te imati osjećaj pripadnosti i odgovornosti za ukupnu kvalitetu života te iste zajednice. MK Group svojim doprinosom utječe na podizanje kvalitete života te njeguje vrijednosti zajednice, stoga veliko hvala u ime Grada Umaga, a posebno u ime naših najmlađih stanovnika, na dodjeli donacije za vrtiće u okviru ovog hvalevrijednog programa“.

Jednake donacije od po 40.000 eura dobili su gradovi Zagreb, Umag, Šibenik i Općina Nerežišća na Braču.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide