Muškarac u Puli vozio s poništenom vozačkom

Zbog prometnih prekršaja dobila 15 dana zatvora
Photo Credit: PU Istarska

Zbog ponavljanja prometnih prekršaja, sud je vozača kaznio s kaznom zatvora i trajno mu oduzeo automobil. 

Djelatnici Postaje prometne policije Pula-Pola su u srijedu, 5. siječnja oko 16.20 sati, u Ulici Marsovo polje u Puli zaustavili automobil Fiat, riječke registracijske oznake, kojim je upravljao 62-godišnjak, javlja PU Istarska.

Obavljenim provjerama policijski službenici utvrdili su kako muškarac upravlja vozilom u vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena radi toga jer je prikupio 12 negativnih bodova.

Budući da je riječ o recidivistu koji je već nekoliko puta zatečen u vožnji u vrijeme zabrane ili dok mu je vozačka poništena te je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, policijski službenici uhitili su 62-godišnjaka te su ga priveli nadležnom sudu koji mu je, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana. Sud je također temeljem Prekršajnog zakona oduzeo automobil 62-godišnjaku, s obzirom da postoji opasnost da će ga ponovno uporabiti za počinjenje prekršaja te je automobil postao vlasništvo Republike Hrvatske.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide