Nisu platili gorivo, bježali policiji, a vozač nema ni položen vozački

Photo Credit: PU Istarska

Muškarac nije platio gorivo te je bježao policijskim službenicima, a naknadno je utvrđeno kako nema položen vozački i da je pod utjecajem droga. 

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola su 8. siječnja oko 23 sata na Medulinskoj cesti u Puli primijetili automobil Renault koji se udaljio s benzinske postaje, bez da je vlasnik platio gorivo koje je natočio. Uputili su se za vozilom koje nije imalo registarske oznake i dali vozaču svjetlosne i zvučne znakove da se zaustavi, no on se nastavio ubrzano kretati. Na parkiralištu kod raskrižja Ulice Put od Fortica i Šišanske ceste zaustavio se te su iz vozila istrčala dva muškarca. Policijski službenici ubrzo su ih sustigli i priveli u policijsku postaju, javlja PU Istarska.

Obavljenim provjerama utvrđeno je kako 24-godišnji vozač nema položen vozački ispit, a kada su ga policijski službenici testirali na prisutnost opojnih droga, utvrđeno je kako je pozitivan na dvije vrste droga.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija je protiv 24-godišnjaka pokrenula prekršajni postupak.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide