NOGOMETČETVRTA HNL ZAPAD Nogometna fešta u Umagu ispred 250 gledatelja okončana uvjerljivim slavljem domaćina

Foto credit :Istrasport Nogometna fešta u Umagu ispred 250 gledatelja okončana uvjerljivim slavljem domaćina

Maksimalno su se potrudili u promociji kluba i utakmice u Nogometnom klubu Umag, pred današnje otvaranje nove sezone, za njih premijerne u Četvrtoj NL NS Rijeka. Predstavljanje novih dresova, na početku utakmice pozdravio je svih i legendarni Lino Červar, a snažni razglas i dekor bio je za svaku pohvalu.

Prenosi: istrasport 

Na terenu također sjajno po Umažane. Već je u šestoj minuti krenuo „fliper“ po šesnaestercu Gospićana kojeg je golom okončao Luka Čavarović. Treba napomenuti da su gosti stigli u potpuno pomlađenom sastavu, s čak četiri igrača rođena 2007. godište te sveukupno deset igrača zaštićenog godišta.

Takvi se nisu mogli oduprijeti snažnim Umažanima. Čavarović u 25. nakon lijepe akcije povisuje na 2:0, a dvije minute kasnije prekrasnim udarcem s 25 metara Ivan Babić pogađa za 3:0.

Gospić ’91 je preko Petra Butorca smanjio na 3:1, ali od tog trenutka kontrola igre od strane domaćina sve do posljednje minute. Nakon utakmice obje su momčadi uživale u zajedničkoj večeri, a gledatelji su po okončanju susreta mogli vidjeti i vatromet. Bila je ovo prava nogometna fešta u Umagu.

UMAG – GOSPIĆ ’91 3:1 (3:1)

 Strijelci: 1:0 Čavarović 6′, 2:0 Čavarović 25′, 3:0 Babić 27′, 3:1 Butorac 35′

Žuti kartoni: Božić, Kavrečić (Umag) Tomac, Radošević (Gospić ’91)

UMAG: Boglić, Podunavac (64. Marijanović), Kraljević, Tutmić, Čavarović (73. Kavrečić), Manić J. (35. Jašarević), Krota (64. Sirotić), Đuričin (46. Božić), Romić, Prodan, Babić

Trener: Adis Dervišević

GOSPIĆ ’91: Brezović, Ratković, Butorac I. (64. Tonković), Sertić, Jurković, Bulum, Radošević, Butorac P., Tomac (46. Verzon), Quni (82. Haznadar), Babić

Trener: Darko Vukić

 

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide