Novosti iz PU Istarske

Novosti iz PU Istarske

Prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u Rovinju

Muškarac je uz opremu za uzgoj i pakiranje droge posjedovao i veći novčani iznos za koji se sumnja da potječe od prodaje droge

Rovinjska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio tri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Policijski službenici su 24. travnja na području Rovinja izvršili pretragu osobe i prostorija koje osumnjičeni koristi kojom prilikom je pronađeno 94 grama hašiša, 116,25 grama amfetamina i šest sličica droge halucinogenog tipa – LSD. Uz navedeno pronađen je tzv. growbox sustav odnosno zatvoreni sustav za uzgajanje biljaka s pripadajućom ugrađenom opremom za osvjetljavanje i ventilaciju, digitalna vaga, uređaj za vakumiranje sa vrećicama, zaštitna maska za disanje kao i nekoliko tisuća eura za koje se osnovano sumnja da potječu od prodaje droge.

Protiv muškarca se kaznena prijava podnosi u redovnom postupku.

Otkriven kradljivac iz automobila

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađa.

Muškarca se sumnjiči da je u jutarnjim satima 22. travnja iz otključanog automobila, pulske registracijske oznake, otuđio novčanik s novcem i dokumentima, čime je oštetio 36-godišnjaka za nekoliko stotina eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 37-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide