Novosti iz PU istarske

Novosti iz PU Istarske

Policija ih zatekla prilikom preprodaje droge

Osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu policijske uprave zbog sumnje da je posjedovao i preprodavao drogu

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici interventne policije su 4. lipnja oko 22 sata u Ulici Giardini zatekli 20-godišnjaka u automobilu, pulske registracijske oznake, kako preprodaje manju količinu marihuane 23-godišnjaku. Zbog posjedovanja droge za vlastitu upotrebu, odnosno radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv 23-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, policijski službenici uhitili su 20-godišnjaka i doveli ga u policijsku postaju. Policijski službenici su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu automobila te je pronađeno više vrećica s ukupno 341 grama marihuane, dok je u pretrazi stana na području Pule pronađeno više vrećica s ukupno 253.96 grama marihuane, digitalna vaga i novac za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela.

Osumnjičeni 20-godišnjak je večernjim satima 5. lipnja uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Donio drogu drugom muškarcu pa zaradio kaznenu prijavu

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.

Muškarca se sumnjiči da je 5. lipnja oko 13.30 sati u prostorije u Kranjčevićevoj ulici u Puli pritvoreniku donio vrećicu u kojoj se nalazilo sedam tableta droge MDMA, a koje su pronašli djelatnici institucije prilikom pregleda.

Protiv osumnjičenog muškarca se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Policija traga za vlasnikom psa koji je napao dijete

Kako bi se utvrdile okolnosti događaja, policija poziva svjedoke da se jave u pulsku policijsku postaju osobno ili pozivom, a informacije mogu dostaviti i na adresu elektroničke pošte istarska@policija.hr

Pas nepoznatog vlasnika je jučer oko 17 sati kod crkve u Šišanu napao i ugrizao dijete. Naime, prema dosad utvrđenom, dijete se igralo te je prolazilo pored automobila, u čijem prtljažnom prostoru su se nalazila dva psa. Jedan od pasa iskočio je iz automobila te je napao i ozlijedio dijete.

Dijete je u događaju lakše ozlijeđeno, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja vlasnika psa.

Kako bi se utvrdile okolnosti događaja, policija poziva svjedoke ili osobe koje imaju korisna saznanja da se jave u Policijsku postaju Pula-Pola osobno ili pozivom na broj 192 ili 052 532 629, a informacije mogu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu istarska@policija.hr.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide