Od sutra započinje ljetna regulacija prometa u starogradskoj jezgri grada Novigrada

Tijekom ljetnih mjeseci na području grada Novigrada – Cittanova na snazi je ljetni prometni režim, koji uključuje posebnu regulaciju ulaska vozila u novigradsku povijesnu jezgru.

Naplata parkiranja već je započela početkom travnja, a ljetni režim ulaska u starogradsku jezgru ove godine započet će od petka 31. svibnja i trajati će do 1. rujna 2024.godine.

Tijekom ljetnog prometnog režima kojim se starogradska jezgra definira pješačkom zonom, 24 sata dnevno ograničava se prometovanje najužom starogradskom jezgrom, te se ulaz odnosno prometovanje dozvoljava isključivo vozilima određenih kategorija vlasnika koji imaju preduvjete za ostvarivanje prava za ulazak, poput tamošnjih stanara, korisnika poslovnih prostora, te dostavnih vozila.

Stoga pozivamo sve stanare i korisnike poslovnih prostora u starogradskoj jezgri da obnove pretplatu za povlašteni ulazak u pješačku zonu starogradske jezgre u prostorima tvrtke Neapolis, na adresi Gradska Vrata 43, radnim danom od 08:00h do 18:00h. Službu parkinga možete kontaktirati telefonom (+385 52 726 775) ili putem e-maila (parking@neapolis.hr).

 

Izvor: Grad Novigrad

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide