Održan prijem za članove novoosnovanog Kluba studenata Istre

Photo Credit: Pixabay

Istarski župan Boris Miletić i pročelnica Upravnog odjela za talijansku nacionalnu autohtonu zajednicu, nacionalne manjine i mlade Tea Batel upriličili su jučer, u sjedištu Istarske županije, u Puli, prijem za članove novoosnovanog Kluba studenata Istre Kelly Jeromelu, Ariana Vrančića i Sandra Radoševića.

Župan Miletić je pohvalio vrijedne studente koji su inicirali osnivanje Kluba i time učinili iskorak u povezivanju studenata u Istri, prenosi: istra-istria.hr

„Drago mi je da ste aktivni i mislim kako je to jedna lijepa priča, ne samo u smislu druženja i povezivanja, već stjecanja novih iskustava, koja će vam sutra dobro doći“, rekao je župan Miletić i čestitao predstavnicima Kluba na inicijativi.

Pročelnica Batel pridružila se čestitkama te je pohvalila entuzijazam studenata. Poručila je i kako će Istarska županija, kroz nadležni Odjel, pružiti potporu i podršku djelovanju Kluba studenata Istre.

„Iznimno je bitno što će svi studenti koji dolaze u našu Istru iz drugih hrvatskih regija, ali i drugih država, kroz vaš Klub moći upoznati i našu tradiciju i kulturu, te sva bogatstva i posebnosti Istre“, kazala je pročelnica Batel.

Predsjednik Kluba studenata Istre Arian Vrančić zahvalio je županu Miletiću na prijemu i iskazanoj podršci novoosnovanom Klubu, dok su podpredsjednik Kluba Sandro Radošević i Kelly Jeromela istaknuli kako je bilo velike potrebe za osnivanjem Kluba koji će povezati zabavu, tradiciju i kulturu uz mnogo aktivnosti te kako vjeruju da će i u budućnosti dobro surađivati s Istarskom županijom.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide