Održana je prva Radionica kroštula u Interaktivnom centru za posjetitelje Maraston

Photo Credit: porestina.info

U petak 08.09. održana je prva radionica Slatke Istre na kojoj su se učile tajne tradicionalne izrade kroštula.


Turistička zajednica Općine Vižinada je uz potporu Upravnog odjela za turizam Istarske županije osmislila projekt pod nazivom Taste&Paint, čiji su dio i radionice izrade kroštula i pandešpanja a održavaju se u Interaktivnom centru za posjetitelje Maraston u Vižinadi. Prenosi: porestina.info

Radionicu kroštula vodila je nastavnica slastičarstva Silvia Cah koja je već dugi niz godina sudionica manifestacije Slatka Istra. Gđa. Cah je polaznicima radionice prenijela vrijedna znanja i tajne izrade kroštula po starinskom tradicionalnom receptu. 

Turistička zajednica Općine Vižinada najavljuje još jednu radionicu izrade tradicionalnih kolača Istre koja će se održati u petak 15.09. sa početkom u 18 sati, za koju se potrebno prijaviti zbog ograničenog broja mjesta.
Na drugoj radionici ćemo otkriti tajne izrade pandešpanja koje će nam pokazati dugogodišnje sudionice i domaćice Slatke Istre Davorka Ritoša i Laura Kešac.

TZO Vižinada

TELEFON: 052 446 110 / E-MAIL: info@tz-vizinada.hr

« Odvodnji Poreč preko dva milijuna bespovratnih Eura za izgradnju kanalizacijske mreže u naseljima Bonaci, Fuškulin, Jasenovica i Čuši

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide