Održana radionica u okviru Razvoja usluge digitalnog alata za analizu poslovanja poduzeća

U utorak i srijedu 25. i 26. listopada održana je u Novigradu u sklopu projekta BOND te u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije radionica u okviru Razvoja usluge digitalnog alata za analizu poslovanja poduzeća, s naglaskom na analizu poslovanja poduzeća. 

Radionicu je vodio g. Nikola Nikšić, certificirani savjetnik za menadžment licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa.

Tijekom dva dana obrađene su teme: Analiza poslovanja poduzeća i određivanje vrijednosti poduzeća, Dubinska analiza poduzeća (Due Dilligence), Operativni ciljevi poslovanja i operativni instrumenti za analizu poslovanja poduzeća, Analiza poduzeća u kontekstu potrebe za uvođenjem novih tehnologija u poslovanje, Analiza potencijala i analiza točke pokrića, sve je obrađeno na konkretnim primjerima poduzeća.

Na radionici su sudjelovali predstavnici IDA-e, poduzetničkih potpornih institucija iz Primorsko-goranske i Ličko-Senjske županije, te predstavnici Zagrebačkog inovacijskog centra i Poduzetničke zone Korana.

Projekt BOND Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, koji traje do 1. svibnja 2023. godine, financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj te je usmjeren na povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz razvoj učinkovitih poduzetničkih potpornih institucija koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja i povećati mogućnosti rasta i održivosti poduzeća. To se osobito odnosi na «start-up» poduzeća utemeljena na znanju, rezultatima znanstvenog istraživanja i korištenju novih tehnologija.

Uspostavljena Mreža BOND trenutno okuplja 91 poduzetničku potpornu instituciju (PPI) s područja cijele Republike Hrvatske, koje imaju za cilj doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svojim područjima te na taj način osigurati stabilan rast i ravnomjeran regionalni razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide