Organizirane Pripreme za državnu maturu u Novigradu

U Osnovnoj školi Rivarela u Novigradu, od 12. do 19. lipnja, za maturante gimnazije i četverogodišnjih strukovnih škola s područja grada Novigrada-Cittanova, održavat će se Pripreme za državnu maturu za jačanje osnovnih vještina i kompetencija iz hrvatskog jezika i matematike.

Pripreme za državnu maturu održavat će se u popodnevnim satima svakog radnog dana, u periodu od 16.30 do 19.40 sati, u blokovima od dva školska sata priprema za hrvatski jezik, te dva školska sata priprema za matematiku. U programu priprema vodit će se računa o aktivnom učenju temeljenom na dosadašnjim ispitima državne mature s naglaskom na novosti koje donosi ovogodišnja državna matura. Pripreme za matematiku vodit će Tamara Sapanjoš, mag.oec., nastavnik izvrsni savjetnik u Gospodarskoj školi u Bujama, a pripreme za hrvatski jezik i književnost, Dunja Pašić, profesorica hrvatskog jezika i književnosti.

Budući da program priprema financira Grad Novigrad-Cittanova u dogovoru s voditeljicama programa, program priprema je besplatan za maturante koji su prijavili ispit državne mature u školskoj godini 2023./2024., a prijave se zaprimaju do popunjenja planiranih mjesta ili do najkasnije 10. lipnja.

Zainteresirani za program priprema mogu se javiti u Gradsku upravu Grada Novigrada-Cittanova, Meri Salamon, telefonom ( 052 / 757 055; int. 215) ili e-mailom (meri.salamon@novigrad.hr).

 

Izvor: Grad Novigrad

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide