Otvorene 21. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova

Photo credit: PU Istarski

Poslovi koje obavljaju policijski službenici nose sa sobom brojne stresne trenutke te su ovakvi sportski susreti prilika za odmak od svakodnevnih obveza, ali i za jačanje suradnje i zajedništva 

U Rovinju su održane  21. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova. Kao i prethodnih godina, igre imaju međunarodni karakter, s obzirom da na njima osim hrvatskih policijskih službenika, sudjeluju i predstavnici policijskih sindikata iz Njemačke, Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.


Oko 600 sudionika u tri dana isprobali su svoje vještine u malom nogometu, odbojci na pijesku, street balu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, pikadu, šahu i streljaštvu. Policijskim službenicima bit će to prilika za opuštanje i odmak od svakodnevnih zahtjevnih zadaća koje nerijetko sa sobom nose i stres. Osim toga, moći će razmijeniti iskustvo, stvoriti nove profesionalne kontakte i jačati zajedništvo, a što će svakako doprinijeti boljoj suradnji i kvalitetnijem obavljanju policijskog posla, donsoi PU Istarska.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide