Ova Umažanka ima 18 godina i upravo kreće po titulu u MasterChefu!

Photo Credit : Gaia Zec (foto: Instagram)

Umažanka Gaia Zec ima 18 godina i mogla bi nastaviti lijepu tradiciju Istrijana u MasterChefu.

Prisjetimo se, prije dvije godine tamo je sudjelovao Puljanin Igor Ivanović, a prošle godine ne samo da je sudjelovala nego je i pobijedila Puljanka Maja Šabić. Piše: istarski.hr

Gaia Zec je tek počela svoj put, večeras ju se može pogledati u kvalifikacijskoj emisiji u kojoj ćemo saznati je li dobrila pregaču, odnosno je li primljena u glavni dio showa, ili nije.

Ali znakovito, Nova TV je već danas, uoči emisije, dala naslutiti da će gaia biti dobra kandidatkinja. Već su, naime, objavili tekst o njoj:

“Veliku želju za pregačom, ali i pobjedničkim peharom ima 18-godišnja Gaia Zec koja samouvjereno poručuje: “Fokusirana sam na svoje planove”. Odlučna Gaia još je na početku srednje škole shvatila da želi kuhati pa se ispisala iz gimnazije kako bi ostvarila svoje snove. Kuhati je počela s devet godina, a okušala se tada i u snimanju videa svojih kulinarskih kreacija. Gain veliki uzor iz prošlogodišnjeg MasterChefa je kandidat Leo Jurešić. Njegov je audicijski nastup, kaže, pogledala deset puta, pa je po uzoru na njega, odlučila pripremiti jedno jelo, ali sasvim slučajno napravila je i njegovu grešku s ledom”

“Imao sam veća očekivanja i malo sam se razočarao… kolegom Melkiorom, jer su tvoje fritule bolje od njegovih”, rekao joj je Stjepan, član žirija (jednako kao i Melkior) nakon što je kušao jelo, te istaknuo: “Ono tvoje da želiš titulu MasterChefa, po ovome što smo vidjeli, drži vodu”

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide