Pišu da je ovo jedan od tri najpopularnija istarska restorana

Photo Credit: istarski.hr

Sredinom studenog počinje istarsko restoransko i turističko zatišje. Na Googleu uz imena niza poznatih istarskih restorana piše “privremeno zatvoreno”.

Istarski se restorateri, kao i neki vinari, do početka prosinca odmaraju. S jedne strane to je šteta, jer je Istra u ovo doba godine prepuna najukusnije moguće robe od bijelih tartufa i vrganja, do mladog ulja i genijalnih riba, rakova i školjki. Međutim, razdoblje između 15. i 25. ili 30. studenog u Istri zaista jest najpustije u cijeloj godini, uz period od 15. siječnja do 1. ožujka, piše Plava kamenica i dodaje da pojedinci kažu da je Nono uz Trošt i Viking vjerojatno najpopularniji istarski restoran te da bi tu negdje trebao biti i Stari podrum u Momjanu, prenosi:istarski.hr 

Dodaju da je Nono zasluženo popularan.

“Za predjelo smo naručili izvrsnu salatu od rakovica, koja je imala neobično čvrstu, gotovo mesnatu teksturu i eterični slatkasti okus. Trilje na savor sjajan su otklon od uobičajenih srdela na savor: jodirani okus malih trilja odlično se složio s kiselinom octa i slatkoćom povrća iz savora. Martinčice na grilu imale su okus bifteka: riječ je o inače izrazito mesnim gljivama, koje su u Nonu ispekli upravo perfektno. Martinčice smo pokapali s mladim umaškim uljem Villa Olive, semaforski zelenim i jako pikantnim”

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide