Planirajte Uskršnju kupovinu - velika većina trgovina zatvorena za blagdane

Planirajte Uskršnju kupovinu - velika većina trgovina zatvorena za blagdane
Ilustracija: Eurostar

Prema informacijama koje navodi Glas Istre, s nadolazećim uskrsnim blagdanima brojne trgovine i šoping-centri u Hrvatskoj neće raditi na Uskrs, 31. ožujka, niti na Uskrsni ponedjeljak, 1. travnja. Kako bi izbjegli neugodnosti i osigurali sve potrebno za blagdanski stol, građanima se savjetuje da kupovinu obave tijekom subote, kada će neki od trgovaca raditi po redovitom, a neki po prilagođenom radnom vremenu.

Pojedine trgovine poput Kauflanda, Lidla i Konzuma radit će po uobičajenom rasporedu samo u subotu, dok će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti zatvoreni. Spar, Interspar i Tommy isto tako neće raditi na blagdane, dok će pojedine prodavaonice Tommyja raditi duže tijekom predblagdanskog tjedna. Plodine će također prilagoditi radno vrijeme subote, s radnim vremenima od 7 do 21 ili 22 sata.

Trgovine Eurospina i poslovnice Ribole slijedit će sličan obrazac, s time što će jedina poslovnica Ribole biti otvorena na Uskrsni ponedjeljak u Splitu, piše Glas Istre. Wolt Marketi, Max City Pula, Pula City Mall i Galerija Poreč bit će zatvoreni i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak, a isto vrijedi i za Stop Shop retail parkove u Pazinu i Labinu.

Građanima se preporučuje da provjere točno radno vrijeme svojih omiljenih trgovina na mrežnim stranicama ili obavijestima trgovina, kako bi pravovremeno obavili potrebnu kupovinu za uskrsne dane.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide