Policija uhitila dvojicu muškarca zbog snimanja djece

Photo credit: Canva

Muškarci su predani u pritvorsku jedinicu policije 

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim njemačkim državljaninom za kojeg se osnovano sumnja da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Muškarca se sumnjiči da je 7. lipnja oko 19 sati u kampu na području Premanture snimao nago dijete koje se tuširalo, javlja PU Istarska

Rovinjska je policija pak dovršila kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim belgijskim državljaninom koji je uhićen zbog sumnje da je 7. lipnja u poslijepodnevnim satima mobilnim uređajem u naturističkom kampu snimao i fotografirao djecu. Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policijskih službenika, koji su muškarca potom uhitili i priveli u policijsku postaju. 

Policijski službenici su, u cilju pronalaska predmeta koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela, temeljem naloga nadležnog suda u oba slučaja obavili pretragu prostora, vozila i mobilnih uređaja koje osumnjičeni koriste.

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. lipnja u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide