POU Ante Babić: Novi ciklus webinara

POU Ante Babić: Novi ciklus webinara

Nakon uspješnog prvog izdanja, Pučko otvoreno učilište „Ante Babić“ Umag nastavlja s provedbom edukativnog programa READY4BUSINESS, ove godine u online izdanju, stoji na stranicama POU-a

READY4BUSINESS online je ciklus edukativnih webinara u okviru kojeg se na iskustveni i interaktivni način stječu nove poduzetničke kompetencije s naglaskom na trendove poslovnog komuniciranja, specifičnosti komuniciranja u online okruženju, poticanja timske suradnje, izazova upravljanja timom u sve učestalijim uvjetima rada „na daljinu“ te stvaranja poticajne organizacijske klime među članovima unutar i izvan organizacije. Voditeljica edukativnih webinara je mr.sc. Svjetlana Šerović Lončar, profesionalna konzultantica za područje ljudskih resursa.

Webinari su na rasporedu utorkom u terminu od 18 do 19 sati.

Ključne teme i raspored webinara:

WEBINAR – 30. 11. 2021. PRIJAVA

Trendovi u poslovnom komuniciranju

verbalna i neverbalna poslovna komunikacija
prepreke uspješnoj komunikaciji
asertivno komuniciranje

WEBINAR – 07. 12 . 2021. PRIJAVA

Uspješno poduzetništvo kroz timsku suradnju

timsko djelovanje kao dio kompetencije poduzetništva
odrednice kvalitetne timske suradnje
razvoj izvrsnih timova

WEBINAR – 14. 12. 2021. PRIJAVA

Kako stvarati organizacijsku klimu koja potiče poslovni uspjeh

što je organizacijska klima
na koji način organizacijska klima utječe na uspješnost poslovanja
što su stilovi upravljanja i na koji način utječu na organizacijsku klimu
Projekt READY4BUSINESS financira Grad Umag iz sredstava namijenjenih razvoju kompetencija mladih te je sudjelovanje na webinarima besplatno za sve buduće mlade poduzetnike koje webinari mogu potaknuti na razmišljanje o pokretanju poduzetničkog pothvata, osobe koje žele ojačati svoje poduzetničke kompetencije u svakodnevnom poslovanju te sve osobe zainteresirane za jačanje komunikacijskih i poduzetničkih vještina.

Na odabrani edukativni webinar možete se prijaviti putem online prijavnice, a prijave se zatvaraju na dan održavanja webinara. Dodatne informacije moguće je dobiti svakim radnim danom od 8 do 20 sati, na tel. 052 741 116 ili e-mail: info@uciliste-umag.hr.

Više o voditeljici webinara:

Mr.sc. Svjetlana Šerović Lončar, magistar je ekonomskih znanosti, profesionalni konzultant za područje ljudskih resursa, osnivač, voditelj, trener i poslovni savjetnik u Ventum poslovnom savjetovanju iz Pule. Kroz višegodišnje domaće i međunarodno radno iskustvo na poslovima direktora ljudskih resursa specijalizirala se u području strateškog upravljanja ljudskim resursima, upravljanja radnom uspješnošću, sustava motivacije i nagrađivanja, razvoja zaposlenika svih profila, te analize, praćenja i razvoja stilova upravljanja managementa, organizacijske klime i komunikacijskih kanala unutar organizacija.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
05/12/2021, 08:12
Umag
 

Oblačno
8°C
Subjektivno: 8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vjetra: 0 km/h JJI
Naleti vjetra: 0 km/h
Izlazak sunca: 07:30
Zalazak sunca: 16:23