POU BUJE: Ayurveda - Što za nas znači poznavanje svog tjelesnog konstitucijskog tipa?!

PREDAVANJE
1/09/23
19h

Vijećnica POU Buje

Ulaz je besplatan 

“Ayurveda – Što za nas znači poznavanje svog tjelesnog konstitucijskog tipa?!

Cilj predavanja “Ayurveda – Što za nas znači poznavanje svog tjelesnog konstitucijskog tipa?! je pružiti dragocjene uvide iz drevnog indijskog sustava medicine ayurvede o našem tijelu pa tako ćete saznati koji su gradivni elementi tijela, što može poremetiti ravnotežu u našem tijelu i kako doprinjeti zdravlju poznavajući vlastiti tjelesni konstitucijski tip.

Tijekom ovog predavanja upoznat ćete se sa tri primarna konstitucijska tipa u ayurvedi, poznata kao doše: Vata, Pitta i Kapha te ćete steći sveobuhvatno razumijevanje karakteristika, tendencija i neravnoteža povezanih sa svakim konstitucijskim tipom, kao i praktične savjete o pravilnoj prehrani prema konstitucijskom tipu. Pojasnit će vam se zašto obično trebamo biti vrlo umjereni s onim što najviše volimo konzumirati.

Nije potrebno nikakvo predznanje za razumijevanje ovog predavanja, , a ako ste već upućeni u ayurvedu imat ćete priliku produbiti svoje znanje.

Ujedno ovo je i uvodno predavanje prije predavanja čuvenog doktora ayurvede iz Indije, koji će u listopadu gostovati u Hrvatskoj pa tako održati predavanje na temu “Ayurvedski pristup hrani” u PUO Buje.

Pridružite nam se na ovom poučnom predavanju o ayurvedskim tipovima tijela i otkrijte dobrobiti integriranja ove drevne mudrosti u svoj svakodnevni život.

Predavanje je besplatno.

O predavačici: Prof. Hana Stošić iz Zagreba dugi niz godina radi kao terapeut iz područja uzročno-posljedične dijagnostike po metodi prof. S. N. Lazareva. Ujedno je i holistička savjetnica iz područja ayurvede (B.Sc. Ayurveda), drevnog vedskog znanja, koje daje razumijevanje o funkcioniranju života.

Više o radu predavačice na:

https://sun-do-ayurveda.hr/
Trajanje: 1h 15 min

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide