POU UMAG: Otvorene su prijave i upisi u novu školsku godinu 2023./2024. 

Od danas 28.8.2023. otvorene su prijave i upisi u novu školsku godinu 2023./2024. U nastavku provjerite mogućnosti i saznajte više informacija o brojnim obrazovnim programima i novinama u ponudi Učilišta Umag

BESPLATNO OBRAZOVANJE PUTEM VAUČERA HZZ – za zaposlene i nezaposlene osobe

I u ovoj školskoj godini na raspolaganju su zanimljivi programi obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija u različitim oblastima putem programa čije je financiranje osigurano od strane HZZ-a. Vaučere će moći koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima će se na ovaj način omogućiti stjecanje potrebnih digitalnih i zelenih vještina, za (samo)zapošljavanje i/ili razvoj karijere.

Svoj vaučer možete iskoristiti upisom slijedećih programa:

Internetski marketing i brendiranje
Knjigovođa
Asistent za upravljanje projektima
Klasične ručne masažne tehnike
Društveno odgovorno poslovanje
Gospodarenje otpadom
Ekološka proizvodnja ljekovitog bilja
Ekološka proizvodnja voća
Ekološka proizvodnja povrća

Zajedničko za sve programe je da osim teorijskog dijela-vođenog procesa učenja i poučavanja, imaju izuzetno puno učenja temeljenog na radu i samostalnih aktivnosti polaznika. Nastavu izvode vrhunski stručnjaci, vanjski suradnici Učilišta, održava se u popodnevnim satima dva do tri puta tjedno u suvremeno opremljenim dvoranama, učionicama i praktikumima Učilišta.

SREDNJOŠKOLSKI PROGRAMI

Ukoliko niste završili srednju školu, Učilište Umag vam omogućava stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje prodavač (upisi u 1. razred) te dokvalifikaciju / prekvalifikaciju za zanimanje komercijalist. Nastava se provodi u poslijepodnevnim satima prema rasporedu prilagođenom zaposlenim osobama, u ugodnom i poticajnom okruženju, uz kontinuirano praćenje i podršku od strane POU tima tijekom pohađanja programa. Programi su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja u više obroka.

PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA

Na raspolaganju su kvalitetni programi osposobljavanja za uslužne poslove (njegovateljica, gerontodomaćica), za turističko-ugostiteljske poslove (barmen, sobarica), za poljoprivredne poslove (maslinar, vinar-vinogradar) te novi programi obrazovanja za stjecanje mikrokvalicija:

Korištenje proračunske tablice u poslovanju
Upravljanje osobnim financijama
Izrada poslovnog plana
Programi su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja u više obroka.

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Možete odabrati program učenja talijanskog, engleskog i njemačkog jezika prema CEF-u (Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike) na razini A1 i A2 stupnja. Tečajevi stranih jezika su na samofinanciranju, uz povoljne uvjete plaćanja u više obroka.

Nakon uspješnog završetka svih programa i tečajeva stranih jezika, verificiranih od strane MZO RH, stječe se pravo na javnu ispravu koja se upisuje u e-Radnu knjižicu.

UČILIŠTE ZA TREĆU ŽIVOTNU DOB

U ovoj godini obilježava se 20. godišnjica Učilišta za treću životnu dob (2003.-2023.) za što Učilište priprema brojna iznenađenja. Uz financijsku podršku Grada Umaga, na raspolaganju su i ove godine brojni neformalni programi obrazovanja i aktivnosti koji su potpuno besplatni ili se plaćaju po simboličnim cijenama, namijenjeni polaznicima 65+.

Prijavite se već danas ispunjavanjem jednostavne ONLINE PRIJAVNICE. Se avete gia` scelto il programma desiderato compilate semplicemente il MODULO D’ISCRIZIONE ONLINE.

Sve informacije možete dobiti svakim radnim danom od 8 do 20 sati :

Tel. +385 52 720 – 370; +385 52 741 – 116

E-mail: info@uciliste-umag.hr

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide