Poziv budućim policajcima i policajkama: dođite i izvježbajte poligon

Photo credt: PU Istarska

U petak, 16. lipnja od 17 do 19 sati, u Osnovnoj školi – Scuola elementare ”Giuseppina Martinuzzi” u Puli građani mogu isprobati i izvježbati poligon za prijam na Policijsku akademiju 

Kako bi se kandidati što bolje pripremili za testiranje motoričkih sposobnosti koje će morati uspješno proći da bi se upisali na školovanje za zanimanje policajac/policajka, u petak će svi zainteresirani moći isprobati i izvježbati poligon za prijam na policijsko školovanje.

Naime, policijski službenici će 16. lipnja od 17 do 19 sati u Osnovnoj školi – Scuola elementare ”Giuseppina Martinuzzi” u Puli postaviti poligon koji je sastavni dio testiranja kandidata za natječaj kao nastavak aktivnosti Dana otvorenih vrata Policijske uprave istarske.
Budući da će se prvi krug testiranja kandidata s područja Istarske županije, kao i kandidata s Primorsko-goranske županije, održati uskoro, pozivamo sve kandidate koji su se već prijavili, ali i one koji se tek planiraju prijaviti na natječaj, da dođu i provjere svoje motoričke sposobnosti. Svi zainteresirani mogu provjeriti prolaze li već sada poligon u zadanom roku, a ukoliko ne prolaze, mogu ga izvježbati u petak.

Dođite i povećajte svoju šansu za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka, pozivaju iz PU Istarske.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide