Prvi hrvatski profesionalni MTB sportaš, Mislav Mironović dolazi u Pulu

Prvi hrvatski profesionalni MTB sportaš, Mislav Mironović dolazi u Pulu

Mislav Mironović dolazi u Pulu na radionicu brdskog biciklizma za djecu i početnike Brdsko-biciklističkog kluba Up&Down, stoji u priopćenju.

Prvi hrvatski profesionalni Red Bullov MTB sportaš, Mislav Mironović, ove subote, 27. ožujka 2021. godine dolazi u Pulu, na poziv Brdsko biciklističkog kluba Up&Down, gdje će voditi radionicu brdskog biciklizma za djecu i početnike – MTB akademiju. Radionica će se održati od 14 do 17 sati na biciklističkim stazama u Vintijanu.

Mislav Mironović pionir je hrvatskog biciklizma u freeride i dirtdisciplinama, a njegov je talent prepoznat na svjetskoj MTB sceni. Osim iznimnih sportskih rezultata, Mislava je vozio i kao sportski ambasador za svjetski poznate međunarodne tvrtke poput Red Bulla, Norcoa, GoProa i Nokie, koje sponzoriraju ekstremne sportove. Također Mislav, je izdao i autobiografsku knjigu Bajkografija u kojoj opisuje svoj životni put, biciklistička iskustva i vlastiti profesionalni razvoj.
Mislav će s polaznicima MTB Akademije voziti brdsko biciklističke staze, pokazati im osnove vožnje i skakanja s biciklom, a podijelit će i svoja iskustva te im ispričati kako je to biti profesionalni MTB sportaš u Hrvatskoj.

MTB Akademija – radionica brdskog biciklizma za djecu i početnike je edukativni sportski projekt Brdsko biciklističkog kluba Up&Down koji je kao udruga osnovan u travnju 2020. godine s ciljem promocije i razvoja brdskog biciklizma u Istri, a do sada je okupio više od 50 članova i stvorio pravu MTB zajednicu u Puli.

BBK Up&Down je jedini sportski klub u Puli koji se bavi MTB gravity disciplinama poput endura, downhilla, freeridea i dirta te se etablirao kao jedan od vodećih klubova tih disciplina u Hrvatskoj. Radionice brdskog biciklizma za djecu i početnike održavaju se svake druge subote u mjesecu, a mogu sudjelovati svi zainteresirani vozači stariji od devet godina.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide