Sudjelujte u obilježavanju Svjetskog dana turizma u Istri!

Photo Credit : istarski.hr

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je “Turizam i zelena ulaganja”.

Upravni odjel za turizam Istarske županije već osmu godinu za redom organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri, a ovogodišnje izdanje održat će se 30. rujna i 1. listopada (subota i nedjelja) na području cijele Istarske županije.Piše: istarski.hr

 

“Ovim putem pozivaju se sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelji turističkih i s turizmom povezanih usluga, koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe, kako bismo našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom i prepoznatljivijom svim građanima i posjetiteljima”, ističu iz Istarske županije.

Među svim pristiglim prijavama bit će odabrane one koje se uklapaju u županijske razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu sa principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, te uključivom i ravnomjernom razvoju turizma Istre. 

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50 posto, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećoj poveznici: www.istra-sdt.com. 

Krajnji rok za online prijavu je petak, 15. rujna 2023. godine, a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052/351-602.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide