Too Old to Die Festival: J.R. AUGUST večeras Pored momjanskog kaštela

KONCERT J.R. AUGUST
10/09/2023
19h 

Pored momjanskog kaštela, Momjan

Too Old to Die Festival

J.R. August, pravog imena Nikola Vranić, vodeći je glazbeni talent u regiji. Nakon niza zapaženih EP izdanja, krajem 2019. izdaje svoj debitantski album Dangerous Waters koji nailazi na oduševljenje kritike, proglašava ga glazbenikom svjetskog kalibra, a album postaje najprodavaniji u državi te zauzima vrhove regionalnih top lista, kao i mnoga priznanja albuma godine. 2020. g. J.R. August i njegov debitantski album okitio se mnogim priznanjima, a vrijedi istaknuti Porin u čak tri kategorije; alternativni album, najbolji novi izvođač i album godine, Rock&Off nagrade također u 3 kategorije “veliki prasak”, Rock&Off izvođač godine i album godine. Konsenzus kritike je da je riječ o glazbeniku spremnom za svjetske uspjehe što potvrđuje nominacija za Impalu, europsku nagradu za indie album 2020. godine. Godinu kasnije J.R. August osvaja Porina za najbolji live album, kao i za najbolji videospot, za pjesmu Dangerous Waters, a iste godine osvojio je još dvije Rock&Off nagrade u kategoriji rock izvođač i live izvođača.

U travnju 2022. godine, J.R. August je objavio svoj 2. studijski album, Still Waters, koji je, kao i njegov prethodnik, naišao na oduševljenje kritike i publike. Album je nominiran za nagradu Porin u dvije kategorije i za Nagradu Rock&Off u tri kategorije.

J.R. trenutno koncertira sa svojim deveteročlanim bendom, a kod nas dolazi u nešto intimnijoj varijanti s 2 back volaka što se savršeno stapa s ambijentom kaštela Rota.

Ukratko, još jedan u nizu koncerata koji ne smijete propustiti!

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide