U Istra Premium Camping Resort u Funtani Valamar do sada uložio 81 mil. eura

Photo credit: Canva

Dodatnih 7,6 milijuna eura uloženo je ove sezone u Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani u unaprjeđenje smještaja i usluga vodećeg obiteljskog kamping ljetovališta u Hrvatskoj i jednog od najboljih na Mediteranu, čime su ukupne investicije Valamara u Istra Premium Camping Resort dosegnule 81 milijun eura, izvijestili su iz tvrtke. 

Goste Valamarovog Istra Premium Camping Resorta ove sezone je dočekalo 18 novih vila s bazenom i novi Tuna bay restoran što je, navode iz tvrtke, dodatno podiglo razinu kvalitete svih sadržaja u kampu i unaprijedilo uslugu kamping ljetovališta kojeg krasi 5*, piše Tportal


‘Tuna Bay restoran predstavlja suvremenu izvedbu mediteranske kuhinje kojoj su u fokusu sezonske i lokalne namirnice kao i povrće i masline iz vlastitog vrta te je sjajno nadopinuo već bogatu gastronomsku ponudu ovog jedinstvenog kamping ljetovališta’, dodaju.

‘Valamar kontinuirano ulaže u kamping segment u smjeru visoke dodane vrijednosti koju gosti odlično prepoznaju. Stalne inovacije i ulaganje u kvalitetu proizvoda i usluga, kao i edukacije i razvoj zaposlenika, jamstvo su zadovoljstva gostiju te visoke potražnje kako tijekom pred i posezone, tako i u visokoj sezoni, a najbolji primjer je upravo Istra Premium Camping Resort koji iz godine u godinu bilježi izvrsne rezultate’, istaknuo je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove u Valamaru.

Istra Premium Camping Resort nudi najbogatiji izbor luksuznog smještaja: od raskošnih parcela kraj mora i modernih camping homeova do glamping šatora i stilski uređenih camping vila s bazenom. Vrhunski smještaj višestrukro nagrađivanog kamping resorta savršeno nadopunjuju sadržaji koji uključuju premium obiteljski vodeni park Aquamar koji se prostire na 1.000 m2 s nizom tobogana i vodenih atrakcija, prelijepe plaže, moderno uređene prostorije za igru i zabavu, dječje igraonice, sportske zone i šarmantni restorani te barovi i trgovine u okviru središnjeg trga Piazza u kojima se su svoje mjesto našli i vrhunski autohtoni proizvodi i namirnice s lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Gostima kampa na raspolaganju je i usluga dostave Valfresco Direkt na kamping parcelu ili camping home u okviru koje mogu naručiti gotova ili polugotova jela, svježe voće i povrće i ostale potrepštine, bez odlaska u trgovinu. Onim gostima kampa Istra koji su, pak, smješteni u okviru Sunset Garden Premium Camping Vila s privatnim bazenom dostupna je i usluga polupansiona u okviru samoposlužnog restorana Fonte s bogatom ponudom doručka i večere. Gostima kampa je na raspolaganju i Valamar Experience Concierge usluga osobnog asistenta za planiranje najboljih destinacijskih doživljaja uz personalizirane programe za goste.

Istra Premium Camping Resort i ove godine bilježi odličan booking te očekuje i uspješnu posezonu, a najviše gostiju već tradicionalno stiže s emitivnih tržišta Njemačke, Austrije, Nizozemske, Poljske, Slovenije i Italije.

Iznimnu kvalitetu ovog kamping ljetovališta su najvišim priznanjima nagradili i ADAC i ANWB, njemački i nizozemski autoklubovi, a uz brojne domaće i međunarodne nagrade, Istra Premium Camping Resort nositelj je i oznake koja promiče ekološku izvrsnost – EU Ecolabel za turistički smještaj.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide