U Umagu se poslužio zaboravljenim novcem s bankomata, pa požalio...

Photo Credit: Canva

Kad je 32-godišnji državljanin Kosova 28. siječnja u Trgovačkoj ulici u Umagu uočio na bankomatu novac, zatitralo mu je srce. 

Prilika ga je učinila lopovom. Kad je 32-godišnji državljanin Kosova u večernjim satima 28. siječnja u Trgovačkoj ulici u Umagu uočio na bankomatu novac, zatitralo mu je srce. Naime, novac se tamo našao zahvaljujući nepažnji 31-godišnje žene koja prilikom uplate novca na bankomatu nije dovršila transakciju. Točnije, ona nije potvrdila iznos ukupno položenog novca pa su novčanice ostale ‘spavati‘ na uplatnom dijelu bankomata, donosi Jutarnji.

Kad je to vidio muškarac s Kosova, nije puno dvojio jer čim je vlasnica novca otišla, on je krenuo u akciju prisvojivši si nekoliko stotina eura. S obzirom da je taj njegov čin kazneno djelo krađe, policija se umiješala u slučaj nakon što je vlasnica novca, tragajući za izgubljenim eurima, shvatila gdje su novci mogli ostati.

– Policijski službenici su operativnim radom na terenu otkrili identitet počinitelja te su za njim raspisali potragu, a 14. travnja oko 22.55 sati uhitili su ga policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dok je na graničnom prijelazu Bajakovo pokušao prijeći granicu sa Srbijom – kažu iz istarske policije.

Navode pritom i da se 32-godišnjak ogriješio o Zakon o strancima jer je nezakonito boravio u Hrvatskoj pa mu je izdano rješenje o protjerivanju uz točan rok za napuštanje Lijepe naše.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide