Uhićen nasilnik koji je oteo ženu u Istri

Umaška je policija jutros oko 8,30 sati uhitila muškarca kojeg sumnjiči da je jučer ujutro protupravno oduzeo slobodu ženi na području Petrovije. Nad osumnjičenim je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja. 

Policija je još sinoć opkolila šumu gdje se otmičar skrivao, ali kiša im je usporavala akciju. No, muškarac se sam ušetao u postaju i predao.

“Policija je od jučer od jutarnjih sati do danas tražila otmičara, prema neslužbenim informacijama bjegunac se sam prijavio u policijsku postaju Umag gdje se i sada trenutno nalazi. Nad njime se provodi kriminalističko istraživanje, koje bi moglo potrajati, kažu iz policije. Nakon toga bit će predan sucu istrage, a to će biti danas tijekom dana ili tijekom sutrašnjeg jutra”, objavio je HRT.

Kako se jučer moglo neslužbeno doznati, otmičar i žena koju je oteo poznaju se od prije. Ona ga je prijavljivala zbog teškog nasilja. Muškarac je već bio u zatvoru zbog većih kaznenih djela.

Podsjetimo, policija je dojavu o otmici žene s parkirališta u Petroviji dobila jučer oko osam sati ujutro. Nekoliko sati kasnije žena je pronađena u mjestu Matelići.

Prema informacijama od jučer, muškarac je ženu ugurao u automobil te se s njom odvezao u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom i intervencijom policijskih službenika žena je pronađena u mjestu Matelići, a policijski službenici nastavili su potragu za muškarcem. Tijekom jučerašnjeg dana blokirane su ceste diljem Istre, a policija je zaustavila brojna vozila.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide