Uhvaćeni sa sprejem u rukama

Photo credit: PU Istarska

Protiv dvojice muškaraca podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom njemačkih državljana u dobi od 25 i 19 godina te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Prenosi: PU istarska

Policijski službenici su 5. rujna oko 1.35 sati na željezničkom kolodvoru u Puli zatekli dvojicu osumnjičenih kako sprejevima crne i crvene boje ispisuju grafite na vlaku. Kad su uočili policijske službenike, njemački državljani pokušali su pobjeći, no policijski službenici ubrzo su ih sustigli i priveli u prostorije policijske postaje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv dvojice osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide

Primjenom ovih savjeta, vlasnici pasa mogu pomoći svom ljubimcu da živi dulje i zdravije. 

Psi imaju kraći životni vijek od ljudi, ali postoje načini kako produžiti njihov život i osigurati da provedu kvalitetne godine.Prenosi: poslovni.hr

Veterinari dr. Aziza Glass i dr. Gerardo Perez-Camargo iz tvrtke Freshpet naglašavaju važnost ljubavi, brige i visokokvalitetne hrane za zdravlje starijih pasa te kako to može produžiti njihov život.

Redoviti veterinarski pregledi, uravnotežena prehrana, čišćenje zubi i održavanje zdrave tjelesne težine ključni su faktori, naglašavaju dalje za Newsweek. Dodaju da je psima važno pružiti i mentalnu stimulaciju i ljubav kako bi njihov život bio ispunjen i sretan.

Redoviti veterinarski pregledi: Redoviti veterinarski pregledi ključni su za rano otkrivanje bolesti i pravovremeno liječenje. To uključuje godišnje preglede za odrasle pse i štence te polugodišnje preglede za starije pse.

 

Uravnotežena i nutritivna prehrana: Hranjenje psa kvalitetnom i svježom hranom pomaže u očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti. Svježa hrana može privući apetit i pružiti važne hranjive tvari.

 

Čišćenje zuba: Redovito čišćenje zuba i održavanje oralnog zdravlja važno je za sprječavanje parodontalnih bolesti i očuvanje općeg zdravlja psa.

Održavanje zdrave tjelesne težine: Pretilost može imati ozbiljne posljedice po zdravlje pasa, uključujući razvoj dijabetesa i drugih bolesti. Praćenje težine i redovito vježbanje važni su za održavanje idealne tjelesne mase.

Primjenom ovih savjeta, vlasnici pasa mogu pomoći svom ljubimcu da živi dulje i zdravije.