Umag: Dovršeno novo ulaganje u Gospodarsku zonu Ungarija

U Gospodarskoj zoni Ungarija, u koju je Grad Umag proteklih godina uložio preko 14,5 milijuna eura kako bi se stvorili preduvjeti za razvoj gospodarstva, a koje je neophodno za daljnji razvoj zajednice Umaga, upravo je dovršeno još jedno ulaganje. 

Naime, u lipnju 2023. godine, Grad Umag je pokrenuo izgradnju 7. faze komunalne infrastrukture Ungarija koja podrazumijeva izgradnju prometnice u dužini od 125 m s dva prometna traka širine 2,75 m te obostranim pješačkim nogostupom. Izgrađen je i sustav oborinske odvodnje, postavljena je javna rasvjeta te položena elektronička komunikacijska infrastruktura. Za realizaciju ove investicije, iz Proračuna je izdvojen iznos od 115.000,00 eura.

U cilju razvitka i potpune funkcionalnosti tog dijela opskrbne zone, Grad je, usuradnji s komunalnim i javnim poduzećima, osigurao i izgradnju sustava fekalne kanalizacije, vodoopskrbnog sustava s ugrađena 2 hidranta te plinskog distribucijskog sustava.

„Od 2014. godine Grad Umag samostalno, intenzivno i kontinuirano ulaže u izgradnju Gospodarske zone Ungarija, a kako bi se našim gospodarstvenicima osigurali najbolji uvjeti za rad i razvoj“ izjavio je gradonačelnik Vili Bassanese.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide