UMAG: Obavijest o raspisivanju Javnog natječaja za zakup dijela javnih površina putem kioska za obavljanje trgovačke i ugostiteljske djelatnosti na prostoru tržnice

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe da je Grad Umag – Umago dana 13. studenoga 2023. godine, raspisao Javni natječaj za zakup dijela javnih površina putem kioska do 15 m2 za obavljanje trgovačke i ugostiteljske djelatnosti na prostoru Tržnice Umag-Umago.

Javni natječaj otvoren je 8 (osam) od idućeg dana od dana objave te se ponude za zakup javnih površina na prostoru Tržnice Umag-Umago, a koji su naznačeni u istome mogu podnijeti zaključno do dana 21. studenoga 2023. godine.

Otvaranje zaprimljenih ponuda u svezi predmetnog Javnog natječaja izvršit će se dana 24. studenoga 2023. godine u 12:00 sati.

Cjeloviti tekst Javnog natječaja, koji sadrži tabelarni prikaz javnih površina koji se izlažu u zakup i pripadajući tekstualni dio koji sadrži uvjete natjecanja i ostale odredbe u svezi sudjelovanja zainteresiranih ponuditelja u istome kao i grafički prikaz, mogu se preuzeti u nastavku

 

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide