Umag: Preko 400 sudionika na konferenciji „Adria Summit 2022-Future of Digital Commerce“

Umag je ove godine domaćin konferencije „Adria Summit 2022-Future od Digital Commerce“ koja se održava od 5. – 8. svibnja 2022. godine u Kempinski hotelu Adriatic, a na koju je pristiglo čak preko 400 sudionika. 

Na konferenciji se okupio veliki broj vrhunskih stručnjaka predavača, a na službenom otvorenju konferencije pozdravnim se govorom u ime domaćina prisutnima obratio gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese.

Na konferenciji su o svojim iskustvima govorili brojni stručnjaci u digitalnom marketingu i trgovini, među kojima i MarcoLandi izAtlatnisventures, Andrea Iervolino iz poduzeća BacardiEntertainmentS.p.A.,Zorana Milidrag iz Sport Visiona, Milena ĐorićGudurić iz Mastercarda, Krešimir Macan iz agencijeManjgura, EtienneDupont iz poduzeća RakutenViber, Mirza Hadžić iz Infobipa, Hrvoje Bujas iz „Glasa poduzetnika“te mnogi drugi vrhunski stručnjaci iz brojnih država svijeta s iskustvom u razvoju digitalizacije i implementaciji iste u svoja poslovanja.

Digitalne tehnologije mijenjaju živote svih zemljana, od načina kako komuniciramo pa do toga kako živimo i radimo. Digitalizacija u poslovnom svijetu nudi brojna rješenja u mnogim izazovima s kojima se cijeli svijet suočava. Mogućnosti koje digitalizacija u svijetu modernih tehnologija nudi, među inima, jest i otvaranje novih radnih mjesta, unapređenje obrazovanja, poticanje konkurentnosti i inovacija, a samim time i mogućnost unapređenja poslovanja na mikro i makro razini. Stoga, ovakav tip konferencija kao što je ove godine „Adria Summit“ u Umagu, gdje se okupljaju stotine sudionika iz poslovnog svijeta, ekonomiji daje vjetar u leđa u smjeru bržeg napretka, rasta i razvoja.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide