Umag: Zatečeni s drogom, pa fizički napali policajce

Photo Credit: PU Istarska
Photo Credit: PU Istarska

Umaška policija s Ispostavom Buje-Buie je u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 28 i 29 godina te je utvrdila sumnju da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama dok se obojicu tereti da su počinili kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, javlja PU Istarska.

Policijski službenici su 28. svibnja oko 1 sat u turističkom naselju u Umagu uočili 28-godišnjaka koji je kod sebe imao predmete nalik na drogu. Prilikom policijskog postupanja, 28-godišnjak kojem se ubrzo priključio i 29-godišnjak su prvo verbalno, a potom fizički napali policijske službenike spriječavajući ih u obavljanju službene radnje. Nedugo nakon su se pokušali udaljiti, ali su ih u tome spriječili policijski službenici. U događaju je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 28-godišnjak, s ciljem daljnje preprodaje, kod sebe posjedovao 10 paketića sa 6,9 grama kokaina i tri tablete ecstasya, mobitel i novac, za koje se sumnja da potječu od počinjenja kaznenog djela.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarci su uz kaznenu prijavu u večernjim satima 28. svibnja privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Podijeli objavu sa prijateljima:

Facebook

IZ KATEGORIJE:

PRATITE NAS

najnovije objave:

Radio EUROSTAR

Umag - Buje - Novigrad

Umag, Hrvatska
[wpdts-date], [wpdts-time]
Previous slide
Next slide